Din kreditvärdighet, eller ditt kreditbetyg, är ett mått på din förmåga att kunna betala dina skulder. Kreditbetyget ligger till grund för hur mycket du kan ta i lån, handla på kredit samt prenumerera på olika tjänster. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto bättre villkor kan du få när du ansöker om lån eller kredit. Som kund hos Ekonomi+ kan du följa ditt kreditbetyg via ditt inlogg. Genom att hålla ett öga på om betyget förändras kan vi hitta tecken på om dina personuppgifter stulits och använts i olika syften. Genom att låsa ditt personnummer för kreditupplysningar kan vi förhindra att krediter tas i ditt namn, detta då ingen långivare kan låna ut pengar utan en kreditupplysning. En del av vårt uppdrag är att stoppa företag och banker från att ta kreditupplysningar på dig, vilket stärker din kreditvärdighet.

Nej, då dina personuppgifter är offentliga handlingar så kan sajter med så kallat utgivningsbevis publicera dessa. Du kan med andra ord inte ta bort ditt personnummer online, men du kan däremot skydda dig från bedrägerier och ID-kapningar.

Du kommer att få ditt välkomstmejl inom 24 timmar efter att du gjort din första betalning till oss på Ekonomi+. Genom detta registrerar du ditt personnummer, bank- och kreditkort med mera. Så fort första fakturan är betald så är tjänsten du betalat för aktiv, och du kan luta dig tillbaka och se fram emot en tryggare vardag. Om mejlet mot förmodan inte skulle komma fram inom 24 timmar, vänligen kontakta vår support så hjälper vi dig.

Kontakta vår support så ser vi över ditt avtal tillsammans.

Ett starkt digitalt skydd mot ID-kapningar. Vårt ID-skydd skyddar dig mot bedrägerier online, vare sig det gäller social manipulation, nätfiske, stöld av bankuppgifter eller andra typer av identitetskapningar. Vårt uppdrag är att sätta stopp för identitetsstölder samt stoppa företag och banker från att göra kreditupplysningar på ditt namn, vilket stärker ditt kreditbetyg.

Det här är vad vi erbjuder:

Övervakning i realtid. Vi följer hur dina personuppgifter används i en av världens största databaser för identitetsstölder. Här uppmärksammas läckor på såväl djupwebben (deep web) som ytwebben (surface web) för att kunna ge dig ett komplett skydd.

Kontroll av identitetsstöld. Vi övervakar om din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt betal- eller kreditkort, eller ditt personnummer registreras i ovan nämnda databas för identitetsstöld.

Bevakning av din kreditvärdighet. Genom att hålla ett öga på om din kreditvärdighet förändras kan vi hitta tecken på om dina personuppgifter stulits och använts i olika syften.

Kreditlås. Genom att låsa ditt personnummer för kreditupplysningar kan vi förhindra att krediter tas i ditt namn, eftersom ingen långivare kan låna ut pengar utan en kreditupplysning.

Logga in på dina sidor och klicka på betalkort.

Här kan du se vilka kort som redan finns inlagda samt lägga till nya kort så att dessa kan bevakas och skyddas.